Hjem |Kontakt | Imprint
 

Vores Product Partner

Hjertelig velkommen hos LICHTSTROM

din specialist i solcelleanlæg og solcellerengøring

Vi er et mesterfirma og rådgiver dig gerne udførligt og kompetent om individuel udnyttelse af dine tagflader til montering af solcellepaneler og om de gældende støtteordninger og banker til finansieringen.
Vi installerer solcelleanlæg for hus- og bygningsejere, for privatpersoner såvel som for mindre og større erhvervsdrivende.

Udnyt denne miljøvenlige form for energiudvinding!

Det er desværre ikke helt billigt at anskaffe et solcelleanlæg. Man spørger sig selv, hvordan man kan tilvejebringe så store beløb?
Ved finansiering af solcelleanlæg i Tyskland er der imidlertid ikke kun hjælp at hente gennem "Erneuerbare-Energien-Gesetz" (EEG, tysk lov om vedvarende energi), men også fra forskellige långivende banker og institutioner. De lån, der ydes af de anførte banker og institutioner, er lavere forrentet og mere attraktive end normale lån.

Långivende banker og institutioner:

Nogle banker og institutioner yder kun lån til private anlægsejere, mens andre banker udelukkende giver lån til erhvervsdrivende. Vi hjælper dig med at finde den rigtige bank, så finansieringen forløber som ønsket.
Udnyt mulighederne for dit solcelleprojekt!

 

____Solpaneler

statslige finansiering

© 2018 Copyright by LICHTSTROM | Kontakt |Imprint
Besucherzaehler
Solceller
solar rengoring
Eletrotechnologi
gaestebog
kontakt
Hjem